חיפוש

הכירו את סידרת Genesis של גרילי הגז של weber

רבים אוהבים לאכול בשר הצלוי על האש, אך נרתעים מלעשות זאת בעצמם. הטעם לא יוצא בדיוק כמו בשיפודיה, הניקיון ארוך ומתיש, וזמן ההמתנה ארוך. בדיוק בשביל זה, ייצרה weber את סדרת גרילי הגז המובילה, Genesis. מדובר בגריל גז מתקדם במיוחד, אשר משלב בין הנדסת אנוש חכמה לנוחות תפעולית מקסימלית, עם הקפדה חסרת פשרות על איכות צלייה של מגוון סוגי בשרים.

 

סדרת Genesis מאפשרת תפעול שלם של הארוחה במכשיר אחד

עריכה של סעודת על האש למשפחה או לחברים, כרוכה בבישולים והכנות נוספות מעבר להכנת הבשר עצמו. עליכם להפשיר פיתות ובשרים לקראת הצלייה, לטגן מעט תוספות, ולעיתים להוסיף איזה תבשיל שיעשיר את הארוחה. סדרת Genesis מאפשרת לכם לעשות את הכול, בלי לזוז מגריל הגז הנהדר שלה. הגריל מכיל כירת צד ייעודית שנועדה לבישול ולטיגון. תוכלו לתפעל אותה ממש במקביל לעבודת הצלייה, או לעשות בה שימוש נפרד סתם כאשר מתחשק לכם לבשל במרפסת באוויר הפתוח. נוסף על כך, הגריל מכיל קומת הפשרה ייעודית, אשר נועדה להכנה של הבשר לצלייה. להניח בשר בטמפרטורות נמוכות מדי, גם אם הוא לא לחלוטין קפוא, על גריל רותח ומוכן, זו החלטה אשר תפגע בטעמו של הנתח, ובמידת הצלייה השווה שלו. לכן, קומת ההפשרה היא אלמנט חשוב כל כך לאנשים המחפשים להביא את הבשר שלהם לרמה הבאה.

 

גוף אשר יוצר לצרכי צלייה נוחה ויעילה

רבים רוכשים גריל גז או חשמל, מתוך מחשבה על עוצמת צלייה רבה ככל האפשר. גריל מסדרת Genesis יהיה רב עוצמה כמובן, אבל ההנדסה הייחודית שלו הופכת אותו להרבה יותר מרק גריל חזק. מדובר במכשיר אשר כל חומר ופרט בו נוצר כדי למקסם את יכולת הצלייה של הגריל, ולהפוך אותה לשלמה ואיכותית במיוחד. גוף הגריל עשוי שילוב של אלומיניום ואמיל פורצלן המייצר איטום איכותי המשמר את החום בתוך הגריל לאחר סגירת המכסה. בנוסף, רשת הצלייה עשויה מנירוסטה ולא סתם מברזל, מה שמבטיח עמידות גבוהה ומונע הצטברות חלודה.

 

נוחות תפעול מרבית

עם גריל ישן וותיק, עריכת של ארוחת בשרים על האש הייתה משימה קשה ולא נוחה. היה עליכם להתכופף ולהתעסק זמן רב בהדלקת הגחלים, בנפנוף, ובטיפול ברמת החום ובבשר. גרילי סדרת Genesis מיוצרים מתוך מחשבה לא רק על הבשר, אלא גם עליכם. הם נוצרו בשביל נוחות תפעולית מרבית. נוחות זו כוללת בין השאר גובה נוח וקל להתאמה של הגריל, משטח צלייה רחב ידיים, גלגלים לניוד מהיר ופשוט. כך, ההחלטה לעשות שימוש בגריל לא תהיה החלטה קשה, אלא פשוטה ונוחה בדיוק כמו בישול ארוחה במטבח הביתי. לא תשימו לב, ותתחילו לאכול ארוחות שלמות המתבשלות בגריל גם באמצע שבוע, בלי שום סיבה מיוחדת, רק בגלל הטעם המושלם והתהליך הפשוט.

בשרים בצלייה

רוצים לפרסם כתבה אצלינו באתר?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.
אהבתם את הכתבה ? שתפו בקליק
באותו נושא